Mannenweekenden

Terug naar de basis, terug naar het hart

Bij het Boswijk Instituut (Doorn) begeleid ik samen met Rijk Jurg en Arjan Bouw mannengroepen. In een lang weekend sta je stil bij wie je bent en waar je staat als man. In deze dagen zullen kracht én kwetsbaarheid ervaren worden vanuit een veilige basis en in het ‘hier en nu’ aan de hand van deelrondes, lijfwerk, aandachttraining, ervaringsgerichte oefeningen, initiaties en korte therapeutische interventies. Juist door elkaars aanwezigheid , steun en aandacht kun je jezelf als man  op een diepere laag ontmoeten.

Er wordt teruggekeken op hoe je gevormd bent, het voorbeeld wat je vader voor je was, waar je de bevestiging hebt gevoeld, waar je gemis hebt ervaren, waar je beschaamd bent. Stil gestaan wordt bij hoe je geleerd hebt om te gaan met agressie en seksualiteit.

Je wordt uitgenodigd te voelen wat  je verlangen is als man, waar je mogelijkheden liggen voor ontwikkeling. Hierbij gaat het over leiderschap, daadkracht, autonomie en aanraakbaarheid: wat heb je nog los te laten, waar heb je de verbinding aan te gaan.

Data 2021 worden nog nader bekend gemaakt
Locatie: Boswijk Instituut
Aanmelden: https://www.boswijkinstituut.nl/specials/mannengroep
Kosten
P tarief € 549,00
Z tarief € 699,00

Vragen of een afspraak maken?

Bel 06 128 232 23 of stuur een mail naar info@haptotherapie-bertadolfsen.nl

© Copyright - Haptotherapie Bert Adolfsen | Kruse BC